ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κίνδυνος για κίτρινη κάρτα στον Κέιν λόγω του «OneLove»

Κίτρινη κάρτα και πρόστιμο θα δεχθεί ο Κέιν και η Εθνική Αγγλίας αν επιλέξουν το περιβραχιόνιο «OneLove»

Δημοσίευμα της Αγγλικής ιστοσελίδας Oxford Mail αναφέρεται στο σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας κόντρα στο Ιράν και συγκεκριμένα αναφέρει ότι αν ο αρχηγός Χάρι Κέιν φορέσει το περιβραχιόνιο «OneLove» θα δεχθεί κίτρινη κάρτα και η Εθνική Αγγλίας θα δεχθεί πρόστιμο από την FIFA. 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας Χάρι Κέιν θα δεχθεί κίτρινη κάρτα εάν σήμερα κόντρα στο Ιράν φορέσει το περιβραχιόνιο One love. Επιπλέον η Αγγλική ομοσπονδία περιμένει πρόστιμο από την ΦΙΦΑ για την Εθνική Αγγλίας.

Το πρόστιμο και η κίτρινη κάρτα θα έρθουν για τον λόγο ότι η ΦΙΦΑ ξεκαθάρισε πως ο Κείν δεν μπορεί να φορέσει σε κανένα αγώνα το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο ισότητας. Το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο τραβάει αρκετά τα βλέμματα ειδικά από την στιγμή που το παγκόσμιο κύπελλο γίνεται σε μία χώρα που θεωρούν την ομοφυλοφιλία παράνομη.
Όσον αφορά το πρόστιμο που θα δεχθεί η Εθνική Αγγλίας δεν είναι μόνη της σε αυτό, καθώς και η Εθνική Ουαλίας θέλει να φορεθεί αυτό το περιβραχιόνιο.

Το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο ισότητας ουσιαστικά θα χρησιμοποιείτο από τους αρχηγούς των ομάδων σε κάθε αγώνα με το εξής κοινωνικό μήνυμα «το ποδόσφαιρο ενώνει», αλλά με το παγκόσμιο κύπελλο να είναι ήδη σε εξέλιξη και με την Αγγλία να ετοιμάζεται για την δική της πρεμιέρα, η ΦΙΦΑ ενημερώνει για κάποιους νόμους που υπάρχουν.

Οι νόμοι είναι οι ακόλουθοι: Εάν το οτιδήποτε που θεωρείται επικίνδυνο, προσβλητικό, άσεμνο, στέλνει πολιτικά και θρησκευτικά μηνύματα και γενικά δεν συμμορφώνεται με τους νόμους του παιχνιδιού τότε απαγορεύεται. Η τιμωρία για τους παραπάνω νόμους είναι ότι οι παίκτες θα δέχονται κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο Κέιν ξεκαθάρισε πως θα φορέσει το περιβραχιόνιο κόντρα στο Ιράν.

Μάλιστα ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας έκανε και κάποιες δηλώσει επί του θέματος: «Εμείς ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι σαν ομάδα και γενικά σαν οργανισμός θέλουμε να φορέσουμε το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο. Γνωρίζω ότι η FA και η ΦΙΦΑ μιλάνε αυτή την στιγμή και ελπίζω ότι μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα με το Ιράν θα υπάρξει μία απόφαση. Τονίζω ξανά ότι εμείς θέλουμε να φορέσουμε το περιβραχιόνιο».

 

Το 24sports για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό το παγκόσμιο κύπελλο. Η ιστοσελίδα μας μέσω των υπηρεσιών της sportsmonks σας παρέχει όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση. Για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες όπως ώρα και ημέρα διεξαγωγής, στάδιο, προϊστορία, φόρμα ομάδων, ενδεκάδες, στατιστικά, ζωντανή ενημέρωση και αρκετά ακόμη. Ζήστε την μοναδική εμπειρία εδώ!! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση