ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μέλο: «Φώναζε ''όλε'' μετά το ματς, αυτά είναι για τους οπαδούς»

Αφορμή για Κάιλ Γουόκερ και Φελίπε Μέλο να αρπαχτούν μετά τη λήξη.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να ήταν κλάσεις ανώτερη από τη Φλουμινένσε, κάτι που αποτυπώθηκε από το τελικό 4-0, ωστόσο ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων είχε και... τρίτο ημίχρονο, με Κάιλ Γουόκερ και Φελίπε Μέλο να αρπάζονται μετά τη λήξη.

Ο Βραζιλιάνος, που είναι γνωστό για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, αποκάλυψε τι συνέβη, αναφέροντας στα social media πως «οι βλάκες λένε πως εγώ ξεκίνησα τον χαμό. Ο Γκρίλις ήταν ασεβής προς τους οπαδούς της Φλουμινένσε και ποτέ δεν επιτρέπω κάτι τέτοιο.

Φώναζε ”όλε” στο τέλος του ματς. Αυτά είναι για τους οπαδούς, αυτοί μπορούν να φωνάζουν. Οι παίκτες δεν πρέπει να δείχνουν ασέβεια απέναντι στον θεσμό. Οπότε, για τους βλάκες που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και ήδη είπαν ότι εγώ το ξεκίνησα, εγώ δεν άρχισα τίποτα, αντιθέτως, πήγα να υπερασπιστώ τον Μαρτινέλι. Και θα το έκανα ξανά. Είμαι ένας πολεμιστής».

Από την πλευρά του, ο Τζακ Γκρίλις ισχυρίζεται πως δεν φώναξε ποτέ ”όλε”, με το μυστήριο να είναι πώς βρέθηκε εντέλει στο προσκήνιο ο Γουόκερ!

Πηγή: sport-fm.gr

 

Διοργανώσεις: Τελευταία Ενημέρωση