ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το αριστερό του Μούντρικ σκορπά... τρόμο! (vid)

Παρότι επίπεδο επίσημων αναμετρήσεων δεν έχει... ξεδιπλώσει όλα όσα μπορεί να κάνει

Σε επίπεδο επίσημων αναμετρήσεων, η αλήθεια είναι ότι με την μπλε φανέλα ακόμα δεν έχει... ξεδιπλώσει όλα όσα μπορεί να κάνει. Γι' αυτό ο Ποτσετίνο περιμένει από τον Μούντρικ να βγάλει στο χορτάρι όσα κάνει ο Ουκρανός στις προπονήσεις, όπου με το αριστερό του πόδι «σκοτώνει» όταν βρεθεί σε θέση βολής!

Ο Μικάιλο Μούντρικ όσο καθοριστικός έχει υπάρξει για την εθνική ομάδα της πατρίδας του, άλλο τόσο αναζητά τη σταθερότητα και τη συνέπεια στις καλές εμφανίσεις στην Τσέλσι.

Ναι μεν έχει πετύχει ένα τρομερό γκολ απέναντι στην Άρσεναλ και έχει βρει δίχτυα και στην έδρα της Φούλαμ, ωστόσο, μπορεί να κάνει ακόμα πολλά περισσότερα πράγματα για να συνεισφέρει στην ομάδα του.

Αυτό περιμένει ο Ποτσετίνο μαζί με τους συνεργάτες του, αφού, βλέπουν τον ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις των «μπλε» στο Cobham να πετυχαίνει γκολ, όπως αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο...

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Mudryk’s left foot is scary and not for us  <a href="https://t.co/ZuNQBLKw6A">pic.twitter.com/ZuNQBLKw6A</a></p>&mdash; CFC-Blues (@CFCBlues_com) <a href="https://twitter.com/CFCBlues_com/status/1728019863006798108?ref_src=twsrc%5Etfw">November 24, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση