ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αντιμέτωπη με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι

Για πληρωμές του Αμπράμοβιτς σε offshore

«Μπλεξίματα» για την Τσέλσι! Οι «μπλε» βρίσκονται υπό την έρευνα της Premier League για οικονομικό «σκάνδαλο» από την εποχή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, το οποίο αφορά αμφίβολες υπεράκτιες πληρωμές σε offshore εταιρίες που έκανε ο Ρώσος μεγιστάνας.

«Φέρεται να δόθηκαν δεκάδες εκατομμύρια σε υπεράκτιες πληρωμές που πραγματοποίησε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας της Τσέλσι σε πράκτορες, σκάουτς και στελέχη συλλόγων που μπορεί να παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες ποδοσφαίρου», αναφέρει συγκεκριμένα ο Guardian, που αποκάλυψε την έρευνα επί του θέματος.

Οι αποκαλύψεις αυτές είναι πιθανό να εντείνουν τα ερωτήματα σχετικά με το πώς ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης της Τσέλσι για 19 χρόνια μέχρι να του επιβληθούν κυρώσεις από τη βρετανική κυβέρνηση το 2022, χρηματοδότησε μια περίοδο πρωτοφανούς επιτυχίας για τη λονδρέζικη ομάδα.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, δεν έχει πρόσβαση στα σχετικά έγγραφα, αρνείται όμως την οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. Η Premier League δεν έχει ακόμη βρει καταδικαστικά στοιχεία για παραβίαση κανονισμών, ωστόσο αν αυτό συμβεί, το ενδεχόμενο να υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση