ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στέρλινγκ: Προσφέρει 14 υποτροφίες σε φοιτητές αφρικανικής καταγωγής

Αξιέπαινη κίνηση από τον Άγγλο

Σε μια αξιέπαινη κίνηση που θα βοηθήσει νεαρούς από χαμηλά κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα, θα προχωρήσει ο Ραχίμ Στέρλινγκ!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός που διατηρεί Ίδρυμα συνεργάζεται με το Kings College του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ για την παροχή 14 υποτροφιών σε φοιτητές μαύρης αφρικανικής και καραϊβικής καταγωγής από φτωχές οικογένειες.

Οι πρώτες τέσσερις υποτροφίες όπου θα χωριστούν στο King's και στο Μάντσεστερ θα είναι διαθέσιμες για φοιτητές που θα ξεκινήσουν προγράμματα σπουδών το 2023/24. Ο σκοπός του Στέρλινγκ είναι η ισότιμη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και το πλάνο για τις υποτροφίες θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για τη συνεργασία ο 28χρονος διεθνής είπε: «Η ευκαιρία αυτή θα βοηθήσει τους νέους να αποκτήσουν πρόσβαση στην ανωτέρα εκπαίδευση και θα τους παρουσιάσει εμπειρίες και ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας τους. Ελπίζω ότι αυτή η πρωτοβουλία θα αλλάξει πραγματικά τα δεδομένα τα επόμενα χρόνια και είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με δύο από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Εύχομαι στους αποδέκτες της χρηματοδότησής μας τα καλύτερα και ανυπομονώ να τους συναντήσω όλους στην πανεπιστημιούπολη του Μάντσεστερ και του Λονδίνου αργότερα φέτος».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση