ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τα «σκάει» για Γκρίλις η Τότεναμ!

Ένα από τα "αστέρια" της Άστον Βίλα θέλει να φέρει η Τότεναμ.

Ψηλά στη μεταγραφική της λίστα έχει τον Τζακ Γκρίλις η Τότεναμ!

Ο άσος της Άστον Βίλα έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Ευρώπης. Ωστόσο, η τιμή του ποδοσφαιριστή είναι απαγορευτική για πολλούς συλλόγους εκτός Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, αν κάποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πρόκειται για ποσό που αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τη Sunday Mirror.

Η αδυναμία της Άστον Βίλα να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ διευκολύνει τα πράγματα για τα «Σπιρούνια«. Ο Γκρίλις έχει απαιτήσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο αν αυτός δεν καταφέρει να προκριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ στο τέλος της χρονιάς.
Μια ενδεχόμενη αποτυχία μπορεί να μειώσει και το κόστος της μεταγραφής. Αν δεν πάρει το πριμ της πρόκρισης η Άστον Βίλα θα αναγκαστεί να πουλήσει παίκτες με τον νεαρό να βρισκεται στην κορυφή της λίστας.

Πάντως, το ποσό δεν φαίνεται να προβληματίζει την ομάδα του Ποκετίνο. Άλλωστε, ο πρόεδρος του συλλόγου ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τον προπονητή της Τότεναμ με «παχουλό» μπάτζετ για να το δαπανήσει όπως εκείνος θέλει κατά την μεταγραφική περίοδο.

Συνεπώς οι τελευταίες αγωνιστικές θα είναι καταλυτικές για την καριέρα του ποδοσφαιριστή. Ενός ποδοσφαιριστή που από την Τσάμπιονσιπ μπορεί να βρεθεί στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X