ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Οι δύο Αργεντινοί της Τότεναμ θα εγκατασταθούν στην Κροατία για 10 μέρες

Το ίδιο πλάνο ακολουθεί και η Άστον Βίλα για Μπουεντία και Μαρτίνεθ

Χάλασε το κλίμα των τελευταίων ημερών στην Τότεναμ, καθώς το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα επισκιάστηκε μερικώς από την αποχώρηση των Λο Σέλσο, Κρίστιαν Ρομέρο και Ντάβινσον Σάντσες ώστε να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες.

Όπως είχε αποφασίσει συλλογικά η Premier League, οι παίκτες που κατευθύνονταν σε χώρες της «κόκκινης λίστας» που έχει καταρτίσει η αγγλική κυβέρνηση, δεν θα μπορούσαν να φύγουν από τις ομάδες τους, κάτι τελικά που δεν ακολούθησαν οι δύο Αργεντινοί και ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός.

Πλέον και οι τρεις έχουν αποδεσμευθεί από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, ωστόσο κατόπιν οδηγίας της Τότεναμ, θα εγκατασταθούν για τις επόμενες 10 μέρες στην Κροατία που είναι στην «πράσινη λίστα» των Βρετανών. Μάλιστα, τα «σπιρούνια» έχουν προβλέψει και τρόπο για να μην μείνουν ακόμα πιο πίσω από πλευρά φυσικής κατάστασης.

Σύμφωνα με το πλάνο τους, στο προπονητικό κέντρο στην Κροατία θα βρίσκεται ήδη γυμναστής της Τότεναμ προκειμένου να αναλάβει την εκγύμνασή τους. Το συγκεκριμένο πλάνο θα ακολουθήσει και η Άστον Βίλα.

Οι «χωριάτες» είχαν το ίδιο πρόβλημα, με τους Εμιλιάνο Μαρτίνες και Εμιλιάνο Μπουένδια, που επίσης θα βρεθούν στην ίδια προπονητική εγκατάσταση, αλλά θα προπονούνται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση