Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει του ματς με την Εφές για την 9η αγωνιστική της Euroleague, είπε:
«Η ήττα της Εφές από τη Χάποελ και η μεγάλη διαφορά σημαίνουν πως ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι μια ομάδα με ποιότητα. Αν θυμάστε, λίγες μέρες νωρίτερα, νίκησε τη Ζάλγκιρις με εξαιρετικό μπάσκετ. Ξέρουμε ότι ήταν απλώς ένα ματς. Ξέρουμε ότι η Εφές παίζει πολύ διαφορετικό και ωραίο μπάσκετ από αυτό που έπαιξε την Τετάρτη».
Όσο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός, συγκριτικά με την έναρξη της σεζόν, αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στον τρόπο με τον οποίο κλείνει τα παιχνίδια του, κυρίως στο Telekom Center, απάντησε:
«Αυτή είναι η Euroleague. Δεν είναι εύκολο. Προσπαθώ να μιλάω στους παίκτες μου. Δεν έχει σημασία αν παίζεις με μια ομάδα που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα. Υπάρχουν, για παράδειγμα, πολλά παιχνίδια που κρίνονται στο φινάλε, στα τελευταία λεπτά. Έτσι είναι. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιου είδους πίεση. Συνεχίζουμε να παίζουμε το μπάσκετ που πρέπει να παίζουμε. Κάποια παιχνίδια τα κερδίζεις πιο εύκολα και άλλα όχι. Υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξεις, για να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Έτσι είναι η ζωή μας».
Πηγή: sport-fm.gr





























