ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουρίνιο: «Δεν είμαστε οι βασιλιάδες της αγοράς»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη μεταγραφική πολιτική της Τότεναμ

Τα τελευταία χρόνια, η Τότεναμ έχει επιλέξει να μην ξοδεύει πολλά χρήματα για μεταγραφές, κάτι που το γνωρίζει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο στην μεταγραφική αγορά.

Σε δηλώσεις του, ενόψει Μπράιτον, ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τη μεταγραφική πολιτική της Τότεναμ και είπε το εξής: «Είμαι στην Τότεναμ, ξέρω το προφίλ του συλλόγου, ξέρω το πρότζεκτ. Ξέρω το όραμα, τους στόχους και ξέρω ότι στη μεταγραφική περίοδο, απλά θα αντιδράσουμε σε πράγματα που μπορεί να μας συμβούν. Αν κάποιος παίκτης φύγει, χρειάζεται να τον αντικαταστήσουμε. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να είμαστε οι βασιλιάδες της αγοράς, πηγαίνοντας για σημαντικούς μεταγραφικούς στόχους, δίνοντας τη μάχη μας με συλλόγους που έτοιμοι με το προφίλ και τη φιλοσοφία τους, να ρίξουν χρήματα για τέτοιους στόχους.

Πρέπει να λειτουργήσουμε έξυπνο και δημιουργικό τρόπο. Επαναλαμβάνω, μου αρέσουν οι παίκτες που έχω. Όσο πιο πολύ δουλεύω μαζί τους, όσο πιο πολύ τους γνωρίζω, τόσο περισσότερο αναγνωρίζω την ποιότητα και τα προβλήματά τους. Συνεχίζω να λέω ότι χρειάζομαι χρόνο. Τον Ιανουάριο, το Φεβρουάριο θα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X