ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Τότεναμ είναι η μoναδική ομάδα που προπόνησα και δεν νιώθω πολλά γι' αυτή»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για την πρώην του ομάδα

24sports team

info@24sports.com.cy

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μίλησε για ακόμη μία φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο.

«Θύμα» του αυτή τη φορά ήταν η Τότεναμ, με τον «Special One» να μην έχει να πει τα καλύτερα λόγια για τη θητεία του στους Λονδρέζους, καθώς ανέφερε πως είναι μοναδική ομάδα που έχει προπονήσει και δεν έχει πολλά αισθήματα γι' αυτή.

«Ο μόνος σύλλογος στην καριέρα μου για τον οποίο δεν νιώθω ακόμα πολλά είναι η Τότεναμ. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παίζουμε έναν τελικό κάθε εβδομάδα. Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου, αλλά τους παίκτες και τους οπαδούς. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τους παίκτες να κερδίσουν και να προσπαθήσουν να πάρουν αυτό που περιμένουν οι οπαδοί.

Θέλουμε να παίξουμε και θα είμαστε εκεί την Τετάρτη για να παίξουμε γι' αυτό. Έχω βελτιωθεί από τότε που έπαιξα στον πρώτο μου τελικό (πριν 21 χρόνια με την Πόρτο), αλλά έχω το ίδιο DNA, δεν θέλω πίεση, αλλά μόνο την ευχαρίστηση να παίζω στον τελικό, σκεπτόμενος το ταξίδι που κάναμε.

Ο προπονητής βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Όταν χάνεις το κίνητρο πρέπει να σταματάς, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση