ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τονάλι: Νέες κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό!

Νέα μπλεξίματα για τον διεθνή Ιταλό μέσο της Νιούκαστλ

Κατηγορείται εκ νέου για παραβάσεις που αφορούν τον στοιχηματισμό ο Σάντρο Τονάλι!

Λίγο μόνο καιρό μετά την απόφαση για τον δεκάμηνο αποκλεισμό που του επιβλήθηκε λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού που έχει συνταράξει το ιταλικό ποδόσφαιρο, ο 23χρονος μέσος βρίσκεται ξανά στο... στόχαστρο για 50 στοιχήματα στα οποία φέρεται να εμπλέκεται, από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο.

Η υπάρχουσα τιμωρία του Τονάλι θα τον αφήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ πλέον κινδυνεύει και με επιπλέον ποινή. Λίγο μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης, η Νιούκαστλ τοποθετήθηκε επίσημα τονίζοντας: «Η Νιούκαστλ αναγνωρίζει τις κατηγορίες προς τον Σάντρο Τονάλι, οι οποίες έχουν να κάνουν με εικαζόμενες παραβιάσεις των Κανόνων στοιχηματισμού της FA. Ο Σάντρο συνεχίζει να συμμορφώνεται πλήρως με τις σχετικές έρευνες και έχει την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου. Λόγω αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας, τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο σύλλογος, δεν μπορούν να κάνουν περαιτέρω σχόλια αυτήν τη στιγμή».

Ο διεθνής Ιταλός μέσος εντάχθηκε στη Νιούκαστλ τον περασμένο Ιούλιο έναντι 64 εκατ. ευρώ από τη Μίλαν, έχοντας προλάβει να πραγματοποιήσει 12 εμφανίσεις πριν τιμωρηθεί. Από τον περασμένο Οκτώβριο αρκείται στις προπονήσεις, ενώ έχει διορία μέχρι τις 5 Απριλίου για να απαντήσει στην αγγλική ομοσπονδία για τις κατηγορίες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τελευταία Ενημέρωση