ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πεπ για Σανέ: «Δεν είναι δική μου δουλειά!»

Άγνοια για τις προθέσεις του Σανέ, δείχνει να έχει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Λερόι Σανέ αν και έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στην Μάντσεστερ Σίτι, είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν “αναντικατάστατος” από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτός ήταν και ο λόγος που πέρυσι τον Αύγουστο, ο Γερμανός είχε βρεθεί μια ανάσα από την Μπάγερν Μονάχου. Ο τραυματισμός του, ακύρωσε την μεταγραφή και έτσι ο Σανέ συνέχισε κανονικά στην Σίτι.

Έξι μήνες μετά και έτοιμος να επιστρέψει μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη, το θέμα της μεταγραφής του ξανά ανοίγει. Στο “νησί” όλοι αναρωτιούνται αν το γεγονός ότι τραυματίστηκε και παρέμεινε στην ομάδα, σημαίνει ότι θα πάρει κι άλλη ευκαιρία από τώρα και στο εξής. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ερωτηθείς για το μέλλον του Γερμανού, φαίνεται να είναι στα σκοτάδια. Εκείνος δηλώνει ότι περιμένει τον ποδοσφαιριστή, αλλά όλα τα άλλα, είναι θέματα που δεν τον αφορούν.Σανέ

Τα λόγια του Πεπ
«Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό. Είναι μια απόφαση που θα πάρει ο ατζέντης του, ο ίδιος και η ομάδα. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψει δυνατός και υγιής. Το γόνατό του πάει πολύ καλά και το ζήτημα είναι να ξέρει ότι πιστεύουμε σε αυτόν και αυτό κάνουμε. Εγώ ήμουν αυτός που πίεσα την ομάδα και τον φέραμε εδώ παρόλο που δεν έπαιζε αρκετά με την Σάλκε», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X