ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μένει ακόμα και αν ισχύσει ο αποκλεισμός!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενημέρωσε πως η πρόθεση του είναι να παραμείνει στον σύλλογο

Η ποινή σοκ που επέβαλλε η ΟΥΕΦΑ στην Μάντσεστερ Σίτι.. έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις εντός και εκτός του συλλόγου. Η διοίκηση της Σίτι θεωρεί πως δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος τιμωρίας και θα προσφύγει στο CAS.

Ωστόσο, ήδη έχουν βγει μερικά δημοσιεύματα τα οποία θέλουν πολλούς ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη ζητήσει την αποχώρησης τους! Είναι απόλυτα λογικό πως όλοι θέλουν να αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Έτσι εφόσον δεν αρθεί η ποινή τότε… αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ.

Πάντως κόντρα στην δημοσιεύματα ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται πως… θα μείνει στον Μάντσεστερ!

Ο Ισπανός τεχνικός είχε συνομιλία με τους ανθρώπους της διοίκησης των Άγγλων, ενημερώνοντας τους πως επιθυμεί την παραμονή του, ακόμα και αν ισχύσει η τιμωρία. Αυτό ανακούφισε σε ένα μεγάλο ποσοστό τους πολίτες, καθώς… έφυγε από το μυαλό τους ένα ακόμα πρόβλημα.

Πλέον αναμένουν όλοι με… άγχος την απόφαση από το CAS. Η υπόθεση της Σίτι έχει φέρει αρκετά ερωτηματικά στον χώρο του ποδοσφαίρου, την ώρα που οι πολίτες θεωρούν σίγουρη και δεδομένη την… δικαίωση ους από την Αρμόδια Αρχή. Ο Γκουαρδιόλα όμως με την στάση του δείχνει το πόσο… σωστός και έντιμος είναι στην δουλειά του!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X