ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκουαρντιόλα: «Εμείς δεν κάνουμε κάτι σπουδαίο, αλλά οι γιατροί»!

Έκανε τον διαχωρισμό και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα!

Καλό το ποδόσφαιρο, αλλά μπροστά σε όσα προσφέρουν οι γιατροί εν μέσω πανδημίας… είναι τίποτα! Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε τον διαχωρισμό και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα!

Ο Καταλανός κόουτς των Πρωταθλητών Αγγλίας έχασε τη μητέρα του από τον κορονοϊό πριν από λίγο καιρό και αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου προσπαθεί να κυκλοφορεί όσο πιο προστατευμένος μπορεί, με μάσκες και γάντια.

«Είναι ωραίο που γυρίσαμε και έχει και αυτή τη λιακάδα. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο, δεν έχει σημασία η προπόνησή μας. Οι γιατροί και οι επιστήμονες είναι εκείνοι που βάζουν σε ρίσκο την δική τους ζωή για να σώσουν εμάς. Σε σχέση με εκείνους εμείς δεν κάνουμε τίποτα...

Τα παιδιά το χαίρονται γιατί κάνουν αυτό που αγαπούν και έχω να πω στον κόσμο να παραμείνει ασφαλής στο σπίτι και να προσέχει. Θα επιστρέψει το ποδόσφαιρο και ξέρω πως σε όλο τον κόσμο το περιμένουν, στην αρχή λογικά δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και την υγιεινή μας... Υπάρχουν άνθρωπο που ρισκάρουν τη ζωή τους για εμάς και είναι τρομερά όσα έχουν κάνει» είπε ο Πεπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X