ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση οπαδών της Σίτι στην αποστολή της Λίβερπουλ

Η διοίκηση των Σίτιζενς καταδίκασε το γεγονός

Θύματα επίθεσης φαίνεται να έπεσαν μέλη της αποστολή της Λίβερπουλ, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στη Μάντσετσερ Σίτι κατά την αποχώρηση τους από το «Έτιχαντ Στέντιουμ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των γηπεδούχων που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, στον οποίο η Σίτι επικράτησε με σκορ 4-1 γίνεται λόγος για ρίψη αντικειμένων προς μέλος του προπονητικού σταφ των «κόκκινων» χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος,

Στην ανακοίνωση τους οι «πολίτες» απολογούνται για το συμβάν, ζητάνε συγγνώμη από σύσσωμη την αποστολή της Λίβερπουλ και επισημαίνουν πως ήδη βρίσκονται σε συνεργασία με την αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι δράστες του συγκεκριμένου γεγονότος. Ταυτόχρονα δηλώνουν βαθύτατα απογοητευμένοι, για συγκεκριμένα συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών τους σε βάρος των φιλοξενούμενων και υποστηρίζουν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους προκειμένου ανάλογες καταστάσεις να αποφευχθούν μελλοντικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι:

«Είμαστε ενήμεροι ότι κάποιος από το προπονητικό σταφ της Λίβερπουλ δέχτηκε επίθεση κατά την αποχώρηση του από το σημερινό παιχνίδι. Κατανοούμε πως κάποιο αντικείμενο έπεσε προς το μέρος του.

Τέτοια περιστατικά είναι απαράδεκτα και καταδικάζουμε κάθε ανάλογη κίνηση. Δηλώνουμε την πλήρη υποστήριξη μας στην αστυνομία του Μάντσεστερ και παραμένουμε στη διάθεση της.

Επιπρόσθετα, ο σύλλογος είναι βαθύτατα απογοητευμένος με τα προκλητικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα των οπαδών μας σήμερα.

Απολογούμαστε για το περιεχόμενο των συνθημάτων και ενδεχόμενη αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσαν και εγγυόμαστε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα και την επικοινωνία με τις Αρχές και τους συνδέσμους των οπαδών προκειμένου ανάλογες καταστάσεις να επαλειφθούν πλήρως στο μέλλον».

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση