ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στήθος με στήθος Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ στο κυπριακό κοινό

Ο Καθηγητής Στατιστικής Σταύρος Πουλούκας αποκάλυψε ένα απ' τα αποτελέσματα της έρευνας για τα ποσοστά υποστήριξη ομάδων στην Κύπρο

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουλίου θα παρουσιαστεί η μεγάλη έρευνα «Κυπριακό Ποδόσφαιρο: Ποσοστά Υποστήριξης Ποδοσφαιρικών Ομάδων 2022» στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας απ’ τον Καθηγητή Στατιστικής Σταύρο Πουλούκα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Καθηγητής βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Pressing» με τους Ανδρέα Βιολάρη και Λούη Νικολάου, αποκαλύπτοντας μάλιστα τα αποτελέσματα σε μια απ’ τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα ο Καθηγητής Στατιστικής αποκάλυψε τα ποσοστά υποστήριξης ομάδων της Premier League απ’ τους Κύπριους φιλάθλους. Πρώτη είναι η Manchester United με 27.4% και δεύτερη η Liverpool 27.3%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Arsenal 8.1% με την Manchester City να μπαίνει στην τετράδα με 3.4%.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν απ’ την τελευταία έρευνα που έγινε το 2015, το ποσοστό της Manchester United μειώθηκε κατά 5.3% ενώ της Liverpool σχεδόν διπλασιάστηκαν.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και για τις Κυπριακές ομάδες, με την μείωση που παρουσιάζεται σε μια από αυτές να προκαλεί εντύπωση ακόμη και στους ερευνητές.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση