ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σόλσκιερ: «Ασυγχώρητα λάθη, εγώ φταίω»

Fake αναρτήσεις για απόλυση του Νορβηγού, μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε την ευθύνη για τα αμυντικά λάθη, στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπασάκσεχιρ.

Μετά το ματς, ο Νορβηγός προπονητής στάθηκε, κυρίως, στο πρώτο γκολ της Μπασάκσεχιρ, λέγοντας πως "προφανώς εν είναι ένα γκολ που δέχεσαι υπό φυσιολογικές συνθήκες Δεν κάναμε την δουλειά μας και αυτή είναι δική μου ευθύνη. Παίξαμε ένα κόρνερ με πάσα και μετά όλοι ξέχασαν να επιστρέψουν". Παραδέχθηκε επίσης ότι "έφταιξε η έλλειψη επικοινωνίας και λήψης καλών αποφάσεων. Συνήθως δεν βλέπεις τέτοιου είδους γκολ σε αυτό το επίπεδο".

Αφού χαρακτήρισε ως "ασυγχώρητα" τα αμυντικά λάθη της ομάδας του, από τα οποία προήλθαν τα δυο γκολ της Μπασάκσεχιρ, στη συνέχεια ο Σόλσκιερ είπε πως "τα τελευταία δύο αποτέλεσμα (σ.σ. οι ήττες από Άρσεναλ και Μπασακσεχίρ) ήταν σαν γροθιά στο στομάχι μας".

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ προτίμησε να μην σχολιάσει τις φήμες για τον κίνδυνο απόλυσης, λέγοντας σχετικά ότι "δεν σχολιάζω τέτοια πράγματα. Είναι νωρίς στη σεζόν, γνώμες υπάρχουν πάντα και για όλα. Πρέπει να παραμείνεις δυνατός. Προσλήφθηκα από τον σύλλογο για να κάνω μια δουλειά και να τη κάνω το καλύτερο που μπορώ με τις δυνατότητές μου και το τεχνικό μου τιμ".

Παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατάει, προς το παρόν, τον Σόλσκιερ στο πόστο του, υπήρξαν άμεσα fake αναρτήσεις ακόμα και από, υποτίθεται, το δίκτυο Sky Sports, ότι ο Νορβηγός απολύθηκε.

aek365.org

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση