ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο πλουσιότερος Βρετανός... θέλει να αγοράσει τη Γιουνάιτεντ!

Ο Σιρ Τζιμ Ράτκλιφ μπήκε και επίσημα στο κόλπο για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι προς πώληση με τον Σιρ Τζιμ Ράτκλιφ να μπαίνει για τα καλά στο κόλπο για την εξαγορά των «κόκκινων διαβόλων».

Η εταιρία INEOS η οποία είναι χορηγός και της Mercedes αλλά και της Formula 1, ανακοίνωσε ότι θέλει να αγοράσει τη Γιουνάιτεντ, με τους Γκλέιζερς να ζητάνε το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι Γκλέιζερς ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να πουλήσουν τη Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο, 17 χρόνια αφότου ανέλαβαν το Ολντ Τράφορντ.
Οι επίσημες προσφορές πρόκειται να ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και αναμένεται να έρθουν προσφορές από εταιρείες που εδρεύουν στις ΗΠΑ, στη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Ο Ράτκλιφ, ο οποίος αναφέρεται από το Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος της Βρετανίας, έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του νωρίς για να αγοράσει τους «κόκκινους διαβόλους», επενδύοντας σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και του πλανήτη.

Η Γιουνάιτεντ δεν είναι η μόνη αγγλική ομάδα που ο Ράτκλιφ προσπάθησε να αγοράσει, καθώς έκανε επίσης καθυστερημένη προσφορά για την Τσέλσι πέρυσι, όταν τέθηκαν προς πώληση από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η προσφορά του απέτυχε, καθώς ο Τοντ Μπόελι ανέλαβε τον σύλλογο, πληρώνοντας 2,5 δισ. λίρες, ενώ δεσμεύτηκε επίσης να δεσμεύσει 1,75 δισ. λίρες σε περαιτέρω επενδύσεις στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση