ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μπορεί να δώσει 90 εκατ. ευρώ για Κουλιμπαλί η Γιουνάιτεντ»

Τα νεότερα με τον αμυντικό της Νάπολι

Μπορεί η παύση των αθλητικών δραστηριοτήτων να έχει αλλάξει πλήρως τα οικονομικά δεδομένα για τις μεταγραφές κι όχι μόνο, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτή την κατάσταση προς όφελός της.

Με την ίδια να διατηρεί σε πολύ υψηλά επίπεδα τα έσοδά της ετοιμάζεται το φετινό καλοκαίρι να «χτυπήσει» στόχους που στο παρελθόν δεν κατάφερε να τους βγάλει εις πέρας κι ένας εξ αυτών είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός της Νάπολι έχει απασχολήσει πολλές φορές τους Άγγλους, ειδικότερα όταν δεν είχε αποκτηθεί ακόμα ο Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά φαίνεται ότι η περίπτωσή του επανέρχεται στο προσκήνιο, όπως δείχνουν τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Φαλί Ραμαντάνι.

«Η ηγεσία της Γιουνάιτεντ θα ήταν έτοιμη να δώσει 90 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Κουλιμπαλί. Πρόκειται για ένα ποσό που ακόμα και τον Λαουρέντις τον κάνει να το σκέφτεται. Είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσει ξανά.

Είναι 28 και ξέρει ότι δεν μπορεί να το αναβάλει άλλο», είπε στο «NapoliToday».

Με την κατάσταση στην Ιταλία να είναι άγνωστο πώς θα εξελιχθεί, τα χρήματα της Γιουνάιτεντ ίσως να αποτελέσουν το «σωσίβιο» που χρειάζεται η Νάπολι για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X