ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάκερ επιτέθηκαν στο εσωτερικό δίκτυο της ομάδας

Το θέμα έχει φτάσει μέχρι την Εθνική αρχή καταπολέμησης του ηλεκτρονικού εγκλήματος

Θύμα χάκερ έπεσε ο οργανισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως ενημέρωσαν άνθρωποι του συλλόγου άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό δίκτυο της ομάδας.

Το συγκεκριμένο συμβάν έγινε στις 20 Νοεμβρίου και το θέμα έχει φτάσει μέχρι την Εθνική αρχή καταπολέμησης του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί σύντομα, ωστόσο οι κόκκινοι του Μάντσεστερ μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό θέμα στο μέλλον.

Οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής προσωπικών δεδομένων των οπαδών του συλλόγου. Εάν, ωστόσο, αποδειχθεί το αντίθετο τότε την περιμένει βαριά καμπάνα.

Τι εννοούμε με αυτό; Σε ανάλογη υπόθεση που έγινε το 2018 εταιρεία πώλησης εισιτηρίων δέχτηκε επίθεση από χάκερ με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν προσωπικά δεδομένα πελατών της.

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε η απόφαση δικαστηρίου η οποία επιδίκασε πρόστιμο ύψους 1,25 εκατομμυρίων λιρών στην εταιρεία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό εάν υπάρξει ανάλογη περίπτωση και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τότε θα βρουν τον μπελά τους οι κόκκινοι.

Πηγή: sport24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση