ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαν.Γιουνάιτεντ: Κυνηγώντας το μέλλον

Μάντζουκιτς βραχυπρόθεσμα, Χόλαντ μακροπρόθεσμα!

Σημερινό δημοσίευμα στην ανερχόμενη δύναμη της αγγλικής αθλητικογραφίας, «The Athletic», αποκαλύπτει τις προθέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κεφάλαιο ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο Σόλσκιερ έδωσε οδηγίες στον προσωπικό του σκάουτερ για να πάει να παρακολουθήσει τον Έρλινγκ Χόλαντ. Το παιδί για το οποίο παραμιλά ολόκληρος ο πλανήτης το τελευταίο διάστημα είναι συμπατριώτης με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ. Μάλιστα οι δυο τους έχουν πολύ στενή προσωπική σχέση αφού συνεργάστηκαν μαζί στην πατρίδα τους Νορβηγία και συγκεκριμένα στη Μόλντε. Αμφότεροι μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο και όλα συνηγορούν πως οι «μπέμπηδες» έχουν το πάνω χέρι στην απόκτηση ενός ακόμα «μπέμπη».

Το εν λόγω δημοσίευμα δεν μένει μόνο στην υπόθεση Χόλαντ, αλλά αφήνει ανοικτό κι άλλο μεταγραφικό ενδεχόμενο για το οποίο ακούσαμε αρκετά μέχρι στιγμής. Ο λόγος φυσικά για την περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς. Πιο συγκεκριμένα η «The Athletic» υποστηρίζει πως η Γιουνάιτεντ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Κροάτη. Ο 33χρονος δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής φέτος με την Γιουβέντους και είναι γνωστό πως τον Ιανουάριο θα μετακομίσει σε άλλη ομάδα. Ο Σόλσκιερ λοιπόν φαίνεται πως τον βλέπει ως μια πολύ καλή βραχυπρόθεσμη λύση.

Το συμπέρασμα είναι πως το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Χόλαντ, δεν αναιρεί αυτό για τον Μάντζουκιτς. Ο Όλε βλέπει ως μια βραχυπρόθεσμη λύση τον Κροάτη, από τον οποίο θα εισπράξει την εμπειρία που λείπει στην ομάδα επιθετικά. Επιπρόσθετα αντικρίζει ως μακροπρόθεσμη περίπτωση αυτή του Νορβηγού και πιστεύει πως η μετακόμιση αμφότερων στο Old Trafford θα βοηθήσει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σίγουρα η συγκατοίκηση των δύο στο Μάντσεστερ, θα προσφέρει πολλά στον νεαρό «wonderkid». Ο Μάριο Μάντζουκιτς αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους «killer» της τελευταίας δεκαετίας και παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, είναι βέβαιο πως έχει πολλά ακόμα να δώσει. Αν όχι εντός αγωνιστικού χώρου, τότε σίγουρα εκτός από αυτόν μπορεί να κριθεί καθοριστικός για την νεανική ομάδα που κτίζει ο Σόλσκιερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X