ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έχει χάσει τα αποδυτήρια ο Τεν Χαγκ»

Δεν έχει την εμπιστοσύνη των περισσότερων παικτών

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η θέση του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πέρα από τα αρνητικά αποτελέσματα σε Premier League και Champions League, ο Ολλανδός προπονητής φέρεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του.

Όπως αναφέρει το Sky Sports «… οι παίκτες είναι μπερδεμένοι και ο Τεν Χαγκ έχει χάσει περίπου το 50% των αποδυτηρίων. Αρκετοί είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο παιχνιδιού και νιώθουν πως τρέχουν πολύ και δεν καταλαβαίνουν γιατί. Ορισμένοι παίκτες έχουν πει στον προπονητή πού θεωρούν ότι γίνονται λάθη και πιστεύουν πως θα έπρεπε να τους ακούσει. Εκτιμούν πως είναι προσκολλημένος στον δικό του τρόπο και λειτουργεί ρομποτικά».

Παράλληλα, το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει πως υπάρχει δυσαρέσκεια για τη μεταχείριση του Τζέιντον Σάντσο, που έχει τεθεί εκτός ομάδας μετά τη ρήξη με τον προπονητή. «Αρκετοί παίκτες νιώθουν ότι ο Τεν Χαγκ το έχει παρατραβήξει με τον Σάντσο. Προπονείται και τρώει μόνος του, είναι τελείως αποκομμένος από την ομάδα και αυτό επηρεάζει συμπαίκτες του που είναι κοντά του».

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση