ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημη προσφορά από το Κατάρ... για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Σεΐχης Τζασίμ Μοχάμεντ Αλ θανι, έκανε γνωστή την κατάθεση επίσημης προσφοράς από την πλευρά του Κατάρ

Με κάθε επισημότητα έκανε γνωστή η πλευρά του γκρουπ επενδυτών από το Κατάρ την κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα η προσφορά κατατέθηκε λίγο πριν την λήξη της προθεσμίας που είχε θέσει η οικογένεια Γκλέιζερ και με αυτό τον τρόπο, το Καταριανό γκρουπ επενδυτών γίνεται ο δεύτερος βασικός υποψήφιος για την αγορά των «κόκκινων διαβόλων» μετά τον Τζίμ Ράτκλιφ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Σεΐχης Τζασίμ Μπιν Χαμάντ Μπιν Τζαμπέρ Αλ Θάνι σκοπός της ομάδας επενδυτών από την χώρα την Αραβική χώρα είναι να επιστρέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε εποχές προηγούμενης δόξας και επιτυχιών.

Επίσης τονίζεται πως οι επενδύσεις θα αφορούν όχι μόνο το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και το προπονητικό κέντρο, το Old Trafford, την ομάδα γυναικών και γενικότερα οτιδήποτε αφορά τη λειτουργία και τη δομή του συλλόγου, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για το ύψος και τα στοιχεία της προσφοράς θα γίνουν γνωστές όταν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο.

Οι πρώτες πληροφορίες από το Νησί κάνουν λόγο για προσφορά ύψους 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, χωρίς αυτό ωστόσο ακόμα να επιβεβαιώνεται από κάποια από τις δύο πλευρές.

Ταυτόχρονα φημολογείται πως έχουν κατατεθεί για τους «μπέμπηδες» δύο ακόμα προσφορές που προέρχονται από επενδυτές από τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση