ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποζημιώνει τα διαρκείας η Γιουνάιτεντ!

Κάνει τη χάρη προς τους οπαδούς της

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν.

Μετά την Έβερτον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν, αφού όταν και αν γίνουν, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί -, ενώ η Πρέμιερ Λιγκ και άλλες ποδοσφαιρικές αρχές δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις ρυθμίσεις για την επανέναρξη της σεζόν 2019/20, μετά τη δημοσίευση της στρατηγικής ανάκαμψης της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου στις 11 Μαΐου, είναι πλέον ευρέως αποδεκτό ότι τυχόν αγώνες που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν θα γίνουν μόνο πίσω από κλειστές πόρτες.

Μοιραζόμαστε την απογοήτευσή σας για το ότι δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε την Γιουνάιτεντ αυτοπροσώπως μέσα από το γήπεδο, αλλά σας ενθαρρύνουμε να παρέχετε τη συνεχή πιστή υποστήριξή σας από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, η Πρέμιερ Λιγκ και οι συνεργάτες των Μέσων ενημέρωσης θα εργαστούν για να προσφέρουν την καλύτερη κάλυψη των αγώνων μας.

Ζητάμε επίσης τη συνεργασία σας. μην ταξιδέψετε σε γήπεδα στα οποία παίζουμε τους αγώνες μας. Υποστηρίζοντας από το σπίτι και ακολουθώντας την κυβερνητική καθοδήγηση, θα παίξετε το ρόλο σας για να διατηρήσετε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και όλους τους οπαδούς μας ασφαλείς.

Αυτή η ενωμένη προσπάθεια παραμονής στο σπίτι θα μας δώσει την καλύτερη ευκαιρία να προστατεύσουμε την υγεία όλων στην κοινότητά μας.

Δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε το κόστος των εισιτηρίων για αυτά τα παιχνίδια και θέλουμε να κάνουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη για όλους τους υποστηρικτές».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση

X