ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αναβάλλεται η ακρόαση Μαγκουάιρ λόγω απεργίας... των δικηγόρων στην Ελλάδα!

Εκνευρισμένος ο Άγγλος στόπερ

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να αναβληθούν ορισμένες νομικές υποθέσεις, αφού η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος ανακοίνωσε πως η απεργία θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Η είδηση αυτή έφερε έντονο εκνευρισμό στον Χάρι Μαγκουάιρ, αφού εκτός των άλλων, αναβλήθηκε η ακρόασή του για τα γεγονότα που συνέβησαν τον Αύγουστο του 2020 στη Μύκονο.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, μετά την εμπλοκή του σε καυγά, συνελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες να αφορούν επίθεση σε αστυνομικό, αντίσταση κατά της αρχής και απόπειρα δωροδοκίας. Ο 30χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή 21 μηνών με αναστολή για τα γεγονότα που συνέβησαν στο ελληνικό νησί.

Ο Μαγκουάιρ κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης, ενώ εκκρεμεί η ακρόαση του. Η απεργία των δικηγόρων, ωστόσο, φρέναρε τη διαδικασία, αποτέλεσμα που φαίνεται να προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Νησιού, η δυσφορία του Άγγλου ήταν έντονη, αφού επιθυμεί να αφήσει στο παρελθόν το γεγονός, μετά την ολοκλήρωση της δίκης.

Αυτή ήταν η δεύτερη αναβολή της συγκεκριμένης υπόθεσης, αφού ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή δεν μπόρεσε να παραστεί το Μάιο του 2023. Ο συνήγορος πολιτική αγωγής Γιάννης Παραδείσης μίλησε για το θέμα και ανέφερε:«Η υπόθεση θα αναβληθεί, η απεργία έχει ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η δικαστική διαδικασία. Αύριο θα μας δοθεί νέα ημερομηνία από το δικαστή».

«Κάποιοι άνθρωποι θα σε πιστέψουν, κάποιοι άλλοι όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μετανιώνω για ότι έγινε στη Μύκονο», είχε δηλώσει αναφορικά με το γεγονός ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση