ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αφοσιώνεται στην προπονητική ο Γουέιν Ρούνεϊ!

Τέλος η καριέρα ποδοσφαιριστή για τον Άγγλο

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι Κάουντι!

Αποφάσισε ότι δύο καρπούζια δεν μπορούν να αντέξουν σε μία μασχάλη. Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε ότι τα γήπεδα της Championship είναι πολύ επίπονα για το 36χρονο κορμί του και αποφάσισε να βάλει οριστικά τίτλους τέλους στην καριέρα του και να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Άγγλος σταρ δεν πρόκειται να αποκοπεί από το ποδόσφαιρο, αλλά αναλαμβάνει μόνιμα πλέον την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι Κάουντι, στην οποία τον τελευταίο καιρό ήταν παίκτης - υπηρεσιακός προπονητής.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Captain. Leader. The greatest.<a href="https://twitter.com/WayneRooney?ref_src=twsrc%5Etfw">@WayneRooney</a>: The Manager </p>&mdash; Derby County (@dcfcofficial) <a href="https://twitter.com/dcfcofficial/status/1350072748370927619?ref_src=twsrc%5Etfw">January 15, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση