ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν θα πιέσει για να φύγει ο Ντε Χέα

Ακόμη και να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Νταβίδ Ντε Χέα η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ισπανός κίπερ λέγεται πως δεν θα πιέσει για να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως θα αφήσει πάνω της το θέμα.

Ούτε μία ημέρα μετά το ραντεβού που έδωσαν οι δύο ομάδες στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, έπειτα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την “Βασίλισσα”, ένα από τα μεταγραφικά σενάρια που συνδέει τους δύο συλλόγους ήρθε και πάλι στην επιφάνεια. Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος στην Ρεάλ ακόμη ενδιαφέρονται για τον καλύτερο Ισπανό πορτέρο αυτή τη στιγμή, ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να έχει πρόθεση να ασκήσει πίεση στην διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” εάν κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση.

Οι λόγοι καθ’ όπως δείχνει το πράγμα είναι δύο, με τον “Dave” να ετοιμάζεται να ακούσει πρόταση ανανέωσης που θα του αποφέρει 200.000 λίρες ανά εβδομάδα για τα επόμενα χρόνια, ενώ το μυαλό του λέγεται πως βασανίζει το ενδεχόμενο να μην είναι δεδομένα βασικός στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, με τον Κέιλορ Νάβας να είναι για ακόμη μία σεζόν φανταστικός και να χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Ζινεντίν Ζιντάν.

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι ο Ντε Χέα έφτασε μια ανάσα από τους πρωταθλητές Ευρώπης (4-1 την Γιουβέντους στο "Millennium" του Κάρντιφ), με την μεταγραφή του να χαλάει εξαιτίας της γραφειοκρατίας.

Πηγή: england365.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση