ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό στατιστικό για Φιρμίνο!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, φαίνεται να τον κυνηγά μεγάλη κατάρα

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ, πηγαίνει από την μία επιτυχία στην άλλη και ο Βραζιλιάνος είναι από τους κυριότερους παράγοντες για όλο αυτό που έχει χτιστεί.

Ο Γερμανός τεχνικός στηρίζει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο Φιρμίνο στο παιχνίδι του. Δεν είναι και ποτέ δεν θα γίνει ένας καθαρόαιμος σέντερ φορ με την κλασσική έννοια του όρου. Παρόλα αυτά, η ιδιαιτερότητά του έχει γίνει προτέρημα και για τον ίδιο και για ολόκληρο το παιχνίδι της Λίβερπουλ.

Ακόμα κι έτσι όμως, υπάρχουν στιγμές που το μεγάλο ελάττωμα του Φιρμίνο βγαίνει στην επιφάνεια. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι δεινός σκόρερ και σχεδόν σε κάθε σεζόν υπάρχουν διαστήματα μακράς ξηρασίας. Διαστήματα που ο επιθετικός των κόκκινων έχει μεν τις ευκαιρίες, δεν μπορεί να τις μετατρέψει όμως σε γκολ. Αν ήταν άλλος θα “άκουγε” πολλά.

Η συνολική συνεισφορά του Φιρμίνο όμως στην ομάδα, είναι αυτό που τον ξεχωρίζει και τον τοποθετεί στο απυρόβλητο. Μηδέν στα 76 στο Άνφιλντ ο Φιρμίνο!

Φέτος, τον Φιρμίνο τον κυνηγάει μια μεγάλη κατάρα. Κάτι ανεξήγητο που γιγαντώνεται και ακόμα δεν έχει βρει τον τρόπο να το νικήσει. Ο Βραζιλιάνος έχει σπαταλήσει 76 (!!!) ολόκληρες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει στον Άνφιλντ.

Πραγματικά είναι μια διαβολική σύμπτωση που ο ποδοσφαιριστής καλείται να σπάσει γρήγορα. Ποιος ξέρει; Μπορεί να το κρατάει για όταν θα εξασφαλίσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X