ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Premier League: Θετική η Αστυνομία

Για αγώνες στις έδρες των ομάδων

Αυξάνονται οι πιθανότητες για την επανέναρξη της Premier League μιας και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Αστυνομία έδωσε το «ΟΚ» για την διεξαγωγή των αγώνων στις έδρες των ομάδων, με μία βασική προϋπόθεση.

Η πλειοψηφία των ομάδων της Premier League δεν συμφωνούσε στο πλάνο των... ουδέτερων γηπέδων, με την Αστυνομία αρχικά να αντιδράει λόγω της πιθανότητας να συγκεντρωθούν φίλαθλοι έξω από τα στάδια.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της «Daily Mail» οι Αστυνομικές αρχές δίνουν το «ΟΚ» για την χρήση των φυσικών εδρών των ομάδων, με την προϋπόθεση να καλύψουν το κόστος για την φύλαξη των χώρων εκτός των γηπέδων προκειμένου να μην υπάρξει συγκέντρωση φιλάθλων.

Μία εξέλιξη που ίσως αλλάξει τα δεδομένα και σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης. Βέβαια η τελική απόφαση είναι της Κυβέρνησης αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα από τις 13 Αστυνομικές υπηρεσίες που καλύπτουν τα γήπεδα της Premier League, η πλειοψηφία τους είναι θετικές στην πρόταση για την διεξαγωγή αγώνων στα γήπεδα των ομάδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X