ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίβερπουλ: Ο υποψήφιος αντί-Λόβρεν

Κοστολογείται από την ομάδα του στα 40 εκ. λίρες

Ο Άγγλος αμυντικός, ο οποίος ανήκει στην Brighton και αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Leeds, ενδιαφέρει την ομάδα μας, η οποία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η Brighton ωστόσο φαίνεται πως θέλει να δώσει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα στον 22χρονο και όπως δήλωσε δημόσια «ο παίκτης δεν είναι προς πώληση». Την ίδια στιγμή, έχουν κυκλοφορήσει φήμες ό,τι οι «Γλάροι» κοστολογούν τον White για ένα ποσό κοντά στις 40 εκατομμύρια λίρες.

Τη φετινή σεζόν ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ως δανεικός στην πρωταθλήτρια της Championship, Leeds United, έχοντας μια καταπληκτική χρονιά, ενώ να σημειωθεί ό,τι έπαιξε και στους 46 αγώνες του πρωταθλήματος, χωρίς να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο (4.140/4.140 λεπτά). Ένα εντυπωσιακό στατιστικό που δείχνει το πόσο καλός ήταν και το πόσο μακριά μένει από τραυματισμούς.

Η Liverpool λοιπόν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον White, όμως οι προθέσεις της Brighton φαίνεται πως βάζουν... «φρένο», όμως τίποτε δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες και αναμένουμε να δούμε εάν η ομάδα μας επανέλθει για τον παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X