ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίβερπουλ: Ο απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του Κλοπ

Πρωτότυπη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές

Οι «κόκκινοι» θα βοηθήσουν τον Γερμανό στον επαναπατρισμό του, στην περίπτωση που αποφασίσει ο ίδιος ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο στην Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Δεκέμβριο του 2019, το οποίο πρόκειται να τον κρατήσει στο Άνφιλντ ως το 2024.

O 52χρονος τεχνικός δεν νιώθει βέβαια καμία απειλή όσο αφορά το μέλλον του στους Κόκκινους-το αντίθετο μάλιστα.

Παρόλα αυτά η ιεραρχία της Λίβερπουλ αποφάσισε να προσθέσει αυτόν τον όρο στο συμβόλαιο του, στην περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με αυτόν τον όρο, διοικητικά, οι «κόκκινοι» θα προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στον Γερμανό τεχνικό όσο αφορά τη μετακόμιση, την εύρεση κατοικίας στην πόλη που θα επιλέξει να συνεχίσει τη ζωή του, καλύπτοντας οποιαδήποτε λεπτομέρεια κρίνει ο ίδιος ότι θα του ήταν απαραίτητη κάποια βοήθεια.

Η προσφορά της Λίβερπουλ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κυρίαρχο ρεύμα «πολιτικής» των περισσότερων ομάδων που διακόπτουν εντελώς τις σχέσεις με τους προηγούμενους τεχνικούς τους, αφήνοντας τους μόνους στην αναζήτηση νέου σπιτιού ή σχολείων για τα παιδιά τους.

Τον Δεκέμβριο πάντως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει ότι δεν είχε καμία αμφιβολία στο μυαλό του, πως το Μέρσεϊσαϊντ αποτελεί το ιδανικό μέρος για τον ίδιο και την οικογένεια του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X