ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός για την άμυνα

Επιτακτική ανάγκη θεωρεί ο Γιούργκεν Κλοπ την ενίσχυση της άμυνας

Μετρημένα κουκιά φαίνεται πως θα είναι οι επιλογές του Κλοπ για την ερχόμενη σεζόν. Πέρα από τους βασικούς Φαν Ντάιχ και Τζο Γκόμεζ, οι λύσεις της Λίβερπουλ για τα μετόπισθεν είναι κάπως περιορισμένες. Αρχικά, ο Λόβρεν θεωρείται ήδη “παρελθόν” από τον σύλλογο, ενώ οι τραυματισμοί του Ματίπ δεν τον αφήνουν να βρει ρυθμό και να προσφέρει.

Για τον λόγο αυτό οι “ρεντς” κοιτάζουν τον επόμενο… Ματίπ για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής τους και έχουν ήδη κινητοποιηθεί για την απόκτησή του.Λίβερπουλ

Το προφίλ του εκλεκτού των κόκκινων

Το όνομα αυτού λοιπόν είναι Μαίκ Τιό και αγωνίζεται στην Σάλκε. Στην ομάδα του βλέπουν πολλές ομοιότητες με τον νυν αμυντικό της Λίβερπουλ και γενικά οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για το ταλέντο του.

Πρόκειται για ένα υψηλόσωμο στόπερ (1.91μ) με πολλή δύναμη που αρέσκεται να δημιουργεί από πίσω. Αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ, αλλά δεν έχει τόση ταχύτητα για να ανταποκριθεί πλήρως σε αυτό τον ρόλο. Έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά για την Σάλκε, αλλά η ομάδα του τον πιστεύει σε μεγάλο βαθμό για το μέλλον.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ τον παρακολουθούν από κοντά και οι συστάσεις τους έχουν πείσει τον Κλοπ για την αξία του. Ο Γερμανός τεχνικός έχει ειδοποιήσει λοιπόν την διοίκηση, η οποία θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και υπάρχει ρήτρα αποχώρησης 7 εκατ. λιρών. Ποσό το οποίο μπορεί να δώσει ασφαλώς η αγγλική ομάδα για να πάρει έναν παίκτη που πιστεύει τόσο πολύ. Αυτό ασφαλώς και το ξέρουν στον γερμανικό σύλλογο. Για τον λόγο αυτό ήδη έχουν προσεγγίσει την πλευρά του νεαρού άσου ώστε να επεκτείνουν την συμφωνία τους, αυξάνοντας παράλληλα και την ρήτρα του.

Οι διαπραγματεύσεις αυτές όμως δεν έχουν προχωρήσει, κάτι που δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην Λίβερπουλ για να καταφέρει να τον κάνει δικό της.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X