ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάραγκερ: «Δεν έχουν κανένα μέλλον στην ομάδα οι Αμερικανοί»

Αντιδρούν οι παλαίμαχοι των αγγλικών ομάδων

Δεν μένουν στους πανηγυρισμούς οι Άγγλοι για την αποτυχία της European Super League. Ήδη υπάρχουν έντονες φήμες για σκέψεις αποχώρησης των ιδιοκτητών, αμερικανικής καταγωγής, από τις ομάδες.

Ο πρώτος που φρόντισε να πάρει θέση σε αυτές είναι ο Τζέιμι Κάραγκερ ο οποίος συνεχίζει την πίεση του προς την ιδιοκτησία της Λίβερπουλ και στην κάμερα του Skysports ουσιαστικά καλεί την ιδιοκτησία της ομάδας να αποχωρήσει.

«Δεν έχουν κανένα μέλλον στην ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων» προφανώς εκφράζοντας το πλήθος των οπαδών της Λίβερπουλ και συνεχίζει... «Νομίζω ότι το καλύτερο πράγμα που έχουν να κάνουν είναι να βρουν έναν νέο ιδιοκτήτη και να πουλήσουν. Νομίζω ότι πια μετά από αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, ως ακατόρθωτο να έχουν την οποιαδήποτε σχέση και πάλι με τους οπαδούς και η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Τα όσα έκαναν δεν πρόκειται να το ξεχάσουν οι οπαδοί», τονίζει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος με τη σειρά του καλεί την οικογένεια Γκλέιζερ να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Ο Γούντγουρντ γνωρίζει πια ότι ο χρόνος του στο ποδόσφαιρο έχει τελειώσει. Ωστόσο δεν ο Γούντγουρντ είναι δέντρο και δεν είναι το δάσος. Από και πέρα πρέπει να επιστρέψουμε και πάλι στις ρίζες μας. Τόσο καιρό όλοι τους κάθονται ήσυχα στις θέσεις τους και δεν κάνουν δηλώσεις. Ωστόσο με την απόφασή τους αυτή επιτέθηκαν σε κάθε έναν οπαδό και φίλο του ποδοσφαίρου στην χώρα», αναφέρει και σε άλλο σημείο του σχόλιου που έχει κάνει στην βρετανική τηλεόραση τονίζει με στόμφο... «Οι Γκλέιζερ δεν έχουν καμία θέση στην Γιουνάιτεντ».
Αντίστοιχη θέση έχει και ο Γκρέιαμ Σούνες. Ο άσος του παρελθόντος της Λίβερπουλ τονίζει:

«Αυτή είναι μόνο η αρχή. Οι οπαδοί δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν και να συγχωρήσουν τους ανθρώπους που αποφάσισαν αυτό και που είχαν την ιδέα αυτή. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να τους συγχωρήσει. Τώρα περιμένουμε από αυτούς να ζητήσουν συγγνώμη, να μας πουν το πόσο αγαπούν το ποδόσφαιρο και άλλα... Πρόκειται να πουλήσουν τις... ψυχές τους», αναφέρει ο Σουνες.

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση