ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τους τελευταίους μήνες του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Δηλώσεις από τον Γερμανό προπονητή

Η ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ αποτελεί το μέγα θέμα συζήτησης στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Προφανώς αφουγκραζόμενη αυτό το γεγονός η αγγλική ομάδα θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους της και όχι μόνο να μεταφέρει την ιστορία των τελευταίων μηνών του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο της στην μικρή οθόνη.

Οι «ρεντς» ανακοίνωσαν ότι ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το τελευταίο διάστημα της παραμονής του Κλοπ στον πάγκο της. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η Λίβερπουλ, ένα τηλεοπτικό συνεργείο να ακολουθεί τον Κλοπ στην καθημερινότητά στην ομάδα μέχρι και το τέλος της σεζόν χωρίς όμως να… καταπατά τις ιδιαίτερες στιγμές αυτού ή και των παικτών του.

Εκτιμάται ότι το ντοκιμαντέρ θα είναι έτοιμο προς το τέλος του έτους.

Μιλώντας για το ντοκιμαντέρ αυτό το οποίο θα αποτελείται από έναν μικρό αριθμό επεισοδίων ο Κλοπ ανέφερε:

«Με την τελευταία μου σεζόν, σκέφτηκα ότι πρέπει να παρέχουμε μια σπάνια ευκαιρία στους θεατές να έχουν μια πιο εσωτερική ματιά σε αυτό που κάνει αυτόν τον σύλλογο τόσο ξεχωριστό: τους ανθρώπους του, από τους οπαδούς μας μέχρι το δικό μας. παίκτες και εκείνοι που εργάζονται τόσο σκληρά στα παρασκήνια, επιδιώκοντας συνεχώς την επιτυχία για την Λίβερπουλ. Χάρη σε αυτή τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ, οι θεατές θα μπορούν να δουν αυτό που βλέπω κάθε μέρα σε αυτό το υπέροχο κλαμπ και να κατανοήσουν περισσότερο αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους», τόνισε.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση