ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασε την καραντίνα και πήγε σε αγώνα πυγμαχίας ο Πίκφορντ

Διέψευσε ότι ήταν σε απομόνωση

Τις προηγούμενες ημέρες ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές του είχε εμφανίσει συμπτώματα του κορωνοϊού, οδηγώντας τα «Ζαχαρωτά» στην απόφαση να κρατήσουν τα μέλη της ομάδας μακριά από το προπονητικό τους κέντρο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τζόρνταν Πίκφορντ εθεάθη να δίνει το παρών σε μια εκδήλωση πυγμαχίας στη Βορειοανατολική Αγγλία παρουσία εκατοντάδων θεατών, «σπάζοντας» έτσι το πρωτόκολλο… παραμονής στο σπίτι.

Ο ίδιος πάντως ισχυρίστηκε αργότερα στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αντίθετα με όσα αναφέρουν κάποια ρεπορτάζ σε μερικές εφημερίδες, δεν βρίσκομαι σε εθελούσια απομόνωση. Χθες βράδυ παραβρέθηκα σε έναν αγώνα πυγμαχίας με την οικογένειά μου. Πρόσφατα, υπήρξε μια πυρκαγιά στο κλαμπ πυγμαχίας της περιοχής μου και εγώ σε συνεργασία με έναν από τους σπόνσορές μου βοηθήσαμε να στηθεί ξανά στα πόδια του.

Υπάρχουν πολλοί νεαροί ερασιτέχνες πυγμάχοι εδώ και αυτό βοηθά την τοπική κοινωνία. Είχα δεσμευτεί απέναντί τους ότι θα βρεθώ στην εκδήλωση. Πριν πάω, μίλησα με το γιατρό της ομάδας μας ώστε να διασφαλίσω ότι ήμουν εντάξει για να δώσω το παρών».

Από: premierleaguefans.gr

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X