ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για παιδοφιλία πρώην παίκτης της Έβερτον

Ο οποίος το 2021 είχε συλληφθεί

Σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο είχε προκληθεί το 2021, όταν γνωστός παίκτης της Έβερτον είχε συλληφθεί με κατηγορίες για παιδοφιλία. Η ομάδα του Λίβερπουλ απέβαλε άμεσα από τις τάξεις της τον παίκτη, ενώ ο ίδιος έμεινε για λίγο καιρό σε κράτηση, πριν αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Πλέον, ο συγκεκριμένος αθλητής, που για νομικούς λόγους δεν επιτρέπεται να κατονομαστεί, απαλλάχθηκε από όλς τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, λόγω της έλλειψης επαρκών στοιχείων που να τον ενοχοποιούν.

«Η ομάδα έρευνας και η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος συνεργάστηκαν και κατέληξαν στην απόφαση ότι τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία αυτή τη στιγμή δεν φθάνουν το όριο που ορίζεται από τον Κώδικα για τους Εισαγγελείς του Στέμματος. Η Αστυνομία του Ευρύτερου Μάντσεστερ δεσμεύεται να διερευνήσει καταγγελίες για να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλους τους εμπλεκόμενους και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλες τις υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι τα άτομα υποστηρίζονται καθ' όλη τη διάρκεια των ερευνών και πέρα από αυτήν», ήταν η αναλυτική ανακοίνωση της Αστυνομίας του Μάντσεστερ, σχετικά με την υπόθεση.

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση