
Πλέον ο νέος σούπερ σταρ της Άρσεναλ είναι ο Βίκτορ Γκιόκερες. Ο Σουηδός φθάνει στο Λονδίνο με σκοπό να πάρει τη φανέλα του βασικού φορ των «κανονιέρηδων» σπίτι του, αφήνοντας οριστικά στον πάγκο τον Γκαμπριέλ Χεσούς.
Με το Μουντιάλ του 2026 να πλησιάζει, ο Βραζιλιάνος έχει ανάγκη από μία ομάδα που θα μπορεί να του εγγυηθεί μία θέση στην 11άδα της, με την ελπίδα να μπορέσει να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του, Κάρλο Αντσελότι, ότι αξίζει να βρίσκεται στις μελλοντικές του κλήσεις.
Τη λύση στο πρόβλημα αυτό φαίνεται να είναι ικανή να δώσει η Φλαμένγκο. Η ομάδα της Βραζιλίας είναι ιδιαίτερα κινητική στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τους Σαούλ, Ζορζίνιο και Έμερσον Ρουγιάλ. Χτυπάει σε όλα τα μέτωπα και θέλει να κάνει το μεγάλο «μπαμ», φέρνοντας πίσω στην Βραζιλία τον Γκαμπριέλ Χεσούς.
Πηγή: sport-fm.gr