ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέχεται προτάσεις για Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ

Ο Γκαμπονέζος δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στους «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση και το καλοκαίρι θα δέχεται προτάσεις για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ προκειμένου να τον πουλήσει.

Ο Γκαμπονέζος δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στους «κανονιέρηδες», κάτι που φαίνεται και από την καθυστέρηση που δείχνει στις συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ο Ομπαμεγιάνγκ ξεκίνησε επαφές για νέο συμβόλαιο θα ζητήσει τουλάχιστον περισσότερα από 350.000 λίρες την εβδομάδα, νούμερο που πληρώνεται ο Οζίλ και το οποίο οι «κανονιέρηδες» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν.

Και έτσι οι διοικούντες της Άρσεναλ θέλουν να έχουν κέρδος έστω και οικονομικό, πριν μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και χάσουν τον καλύτερο επιθετικό τους χωρίς κανένα όφελος.

Η Άρσεναλ λοιπόν σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία δέχεται προτάσεις για τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος έχει 60 γκολ και πλέον στα 30 του χρόνια θέλει να παίξει στο Champions League την επόμενη χρονιά, κάτι που μάλλον δεν θα συμβεί για την ομάδα του Λονδίνου.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X