ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λαμινέ Ντιαμπί: Έκλεψε συμπαίκτη του και απομακρύνεται

Ρολόι 62 χιλιάδων δολαρίων έκανε φτερά

Πρωτοφανές πρόβλημα στα ενδότερά της αντιμετωπίζει η Νις καθώς μια κλοπή ρολογιού έγινε η αφορμή για έναρξη έρευνα η οποία σύντομα απέδωσε καρπούς, καταφέρνοντας όμως πλήγμα στην αξιοπιστία ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο Δανός επιθετικός Κάσπερ Ντόλμπεργκ κατήγγειλε ότι μετά το πέρας αναμέτρησης του γαλλικού συλλόγου, δεν μπόρεσε να βρει ένα ρολόι αξίας 62 χιλιάδων δολαριών γεγονός το οποίο σήμανε συναγερμό.

Εν τέλει παραδοχή προέκυψε από ένα 18χρονο συμπαίκτη του και συγκεκριμένα τον Λαμινέ Ντιαμπί ο οποίος ανέφερε ότι ήταν αυτός ο οποίος έκανε την κλοπή φέρνοντας τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση. Σύμφωνα με την L'Equipe ο νεαρός επιθετικός απολογήθηκε τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στον προπονητή του, Πατρίκ Βιεϊρά ωστόσο εξακολουθεί να φλερτάρει με την πόρτα της εξόδου.

Παρά την πρόσφατη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2021, η έλλειψη επαγγελματισμού φέρνει τον Λαμινέ Ντιαμπί με το ενάμιση πόδι εκτός του γαλλικού συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση

X