ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κολοτούμπα» από τον Νεϊμάρ!

Ο Βραζιλιάνος στο πλαίσιο των δηλώσεών του, ενόψει των παιχνιδιών με την εθνική του ομάδα, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις.

Ο Νεϊμάρ, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι και αναγκαστικά παρέμεινε στην Παρί.

Ο Βραζιλιάνος στο πλαίσιο των δηλώσεών του, ενόψει των παιχνιδιών με την εθνική του ομάδα, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις. Ο άσος της Παρί Σεντ Ζερμέν, τα «γύρισε» για ακόμα μία φορά, λέγοντας τώρα, ότι είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι.

Μάλιστα, δεν έμεινε σε αυτό. Είπε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε η ομάδα του να πετύχει τους στόχους της, την τρέχουσα σεζόν. Προς τιμήν του πάντως, παραδέχθηκε για άλλη μία φορά, ότι πράγματι το καλοκαίρι ήθελε να πάρει μεταγραφή στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Οι δηλώσεις Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ανέφερε συγκεκριμένα: «Είμαι ευτυχισμένος στην εθνική ομάδα και τώρα είμαι ευτυχισμένος και στο Παρίσι. Όλοι ξέρουν πως ήθελα να φύγω και γνωρίζουν επίσης όλα αυτά που έλαβαν χώρα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Τώρα όμως είμαι ευτυχισμένος στο μέρος που είμαι, και αυτό συμπεριλαμβάνει και το σύλλογό μου.

Η σεζόν άρχισε καλά και θα υπερασπιστώ την Παρί Σεν Ζερμέν με νύχια και με δόντια, δίνοντας το 100% στην προσπάθεια κατάκτησης νέων τροπαίων. Αν πηγαίνω καλά με την ομάδα μου, θα συμβεί το ίδιο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου».

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση

X