ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο στη Μαρσέιγ!

Πληρώνουν για την υπόθεση Παπέ Γκουέι οι «Φωκαείς»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Παπέ Γκουέι είχε συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα της Σενεγάλης την περασμένη Παρασκευή κόντρα στη Γουϊνέα για την Copa Africa, αλλά σβήστηκε την τελευταία στιγμή από το φύλλο αγώνα, μετά τον αποκλεισμό του από τη FIFA.

Σύμφωνα με την «Equipe», η υπόθεση τιμωρίας του Γκουέι ήταν μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν ο παίκτης υπέγραψε προσύμφωνο με τη Γουότφορντ πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τη Χάβρη.

Ο Γκουέι άλλαξε τον ατζέντη του, ο οποίος του πρότεινε να μην τηρήσει τη συμφωνία, υπογράφοντας για τέσσερα χρόνια στη Μαρσέιγ τον Ιούλιο του 2020, οπότε αυτή η συμφωνία καταγγέλθηκε από τη Γουότφορντ τον περασμένο Φεβρουάριο και οι «Φωκαείς» τιμωρήθηκαν με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Γουόφορντ: «Η Γουότφορντ επιβεβαιώνει ότι το Ποδοσφαιρικό Δικαστήριο της FIFA εξέτασε την αξίωση που κατατέθηκε κατά του ποδοσφαιριστή Πάπε Αλασάν Γκουέι και της γαλλικής ομάδας Ολιμπίκ Μαρσέιγ, αποφασίζοντας:

Ο Πάπε Αλασάν Γκουέι και η Μαρσέιγ θα καταβάλουν από κοινού κι εξ ολοκλήρου αποζημίωση στη Γουότφορντ για αθέτηση συμβολαίου χωρίς δικαιολογία.

Η Μαρσέιγ δεν θα έχει δικαίωμα εγγραφής νέων παικτών είτε σε εθνικό, είτε σε διεθνές επίπεδο, για τις επόμενες δύο ολόκληρες και διαδοχικές μεταγραφικές περιόδους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση