ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ με φόντο την κορυφή

Παίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα και εκμεταλλευόμενες πλήρως το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε σε οικείο περιβάλλον στο «Κίτιον» η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε την Ολυμπιάδα Ν. με 0-3 σετ. Έτσι βρίσκεται στην τρίτη θέση δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή με το πέρας της 9ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.

Η Ολυμπιάδα πάλεψε, αλλά έχασε από ανώτερο αντίπαλο και έμεινε στη μέση του πίνακα.

Πολύ δυνατά μπήκαν οι «κιτρινοπράσινες» στον αγώνα και «καθάρισαν» εύκολα το πρώτο σετ με 12-25. Ο κ. Χόλοσι μετά από αρκετές αγωνιστικές επανέφερε στην ομάδα την Αμερικανίδα Σκοτ και άφησε εκτός τριάδας των ξένων την Καταρίνα Ντουντνίκοβα για πρώτη φορά φέτος. Η Ολυμπιάδα που παρατάχθηκε χωρίς την Καναδή Φρέντς ήταν μέτρια στο πρώτο σετ.

Οι «μπλε» του Χρίστου Πούλλακκου μπήκαν δυνατά στο δεύτερο σετ, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιάζονταν. Ο αγώνας πρόσφερε ωραίο θέαμα, αλλά η Τεεχνοοικία ΑΕΚ έχοντας πιο πολλές λύσεις πήρε το σετ με 17-25 και προηγήθηκε με 0-2 σετ. Η επικράτηση της Τεχνοοικία ΑΕΚ στο τρίτο σετ ήταν εύκολη, αφού η Ολυμπιάδα παρουσίασε σημάδια κόπωσης. Οι Λαρνακείς πήραν το σετ με 13-25 και τον αγώνα με 0-3.

Τα σετ: 12-25, 17-25, 13-25

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(XΡ.ΠΟΥΛΛΑΚΚΟΣ):Γ. Μαραγκού, Νίστρομ, Ιωάννου, Χατζηχαραλάμπους, Β. Χαραλάμπους, Εφ. Πέτρου – Λίμπερο: Ψιλογένη – Αλλαγές: Χριστοδούλου, Ελ. Μαραγκού, Λιάτσου, Τίλλει, Φρέντς.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ):Ιωάννου, Σκοτ, Στυλιανού, Μουντρίτσκαγια, Ντούκαν, Κέζου. – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Καρακώστα.

Β ΑΝΔΡΩΝ: Νίκη Εθνικού Λατσιών μέσα στο Πανεπιστήμιο

Σε αγώνα που άνοιξε την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας ο Εθνικός Λατσιών πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Πανεπιστημίου μέσα το Αθλητικό Κέντρο του ΠΚ με 0-3 σετ(16-25, 22-25,17-25).

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση