ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευχάριστα αθλητικά νέα για την Ευγενία Κασσιανίδου

Η ανάρτηση με την κόρη της, Αντριανή Λάρκου.

Δέσποινα Άσπρου

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την Ευγενία Κασσιανίδου, αφού είδε την κόρη της, Αντριάνα Λάρκου να εκπληρώνει ένα της όνειρο και πιο συγκεκριμένα, να υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το γεγονός γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό "ΑΕΚ Πετόσφαιρα" στο Instagram στην οποία είδαμε μια φωτογραφία της νεαρής αθλήτριας βόλεϊ και στην λεζάντα είχε σημειωθεί: "ο Δ.Σ. του Τμήματος ανακοινώνει την υπογραφή Συμφωνίας με την Αθλήτρια της Ομάδας μας Αντριάνα Λάρκου για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Συγχαίρουμε την Αντριάνα για την υπογραφή του 1ου της Συμβολαίου με την Ομάδα την οποία υπηρετεί με απόλυτη αφοσίωση από το 2016 και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η μητέρα της Αντριάνας είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη για το γεγονός, με την ίδια να στέλνει και διαδικτυακά τα συγχαρητήρια της στην κόρη της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της αθλήτριας και έγραψε "Συγχαρητήρια. Είμαι περήφανη για εσένα αγάπη μου".

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση