ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στον Απόλλωνα η Λαβρούκ

Επιστρέφει στην ενεργό δράση

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωσε εξέδωσε η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα.

Αναλυτικά πιο κάτω:

«Η διοίκηση του Property Gallery Απόλλων καλωσορίζει ξανά στην μεγάλη οικογένεια του σωματείου μας, την Μαρίνα Λαβρούκ, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας τη νέα σεζόν, για επιστροφή στην κορυφή.

Ουσιαστικά, η Μαρίνα επιστρέφει και στην ενεργό δράση, καθώς λόγω της εγκυμοσύνης αποφάσισε να σταματήσει να αγωνίζεται, αφού η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.

Σημειώνουμε ότι στα τρία χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα μας η Λαβρούκ, ο Απόλλωνας κατέκτησε συνολικά 9 τίτλους. Γενικά, είναι η ξένη με τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο, καθώς κατάκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα, τόσο με την ΑΕΛ, όσο και την Ανόρθωση.

Όπου αγωνίστηκε, έπαιρνε πάντα και κάποιο τίτλο, κάτι που δεν είναι τυχαίο. Επιστρέφει λοιπόν στο άθλημα και στον Απόλλωνα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό το γεγονός.

Σημαντική παράμετρος είναι ότι η Μαρίνα έχει αποκτήσει την Κυπριακή υπηκοότητα και θα αγωνίζεται σαν Κύπρια στο νέο πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε ξανά την Μαρίνα Λαβρούκ στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε η επιστροφή της στο άθλημα της πετόσφαιρας να συνδυαστεί και με την επιστροφή της ομάδας μας στους τίτλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

Σκάνδαλο στο βόλεϊ!

Σκάνδαλο στο βόλεϊ!

Σκληρή τοποθέτηση από τον Απόλλωνα για την αδιανόητη απόφαση που πάρθηκε κόντρα στο πρωτόκολλο και εν καιρώ lockdown
 |  ΑΠΟΛΛΩΝ