ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάββα: «Αδύνατη η διαιτητής - Επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο προπονητής της πετοσφαιρικής Ομόνοιας

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, παραχώρησε ο προπονητής της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, Σάββας Σάββα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι και τα επεισόδια: «Αυτά δεν είναι θέματα δικά μου. Επηρεάστηκε η ομάδα από τα γεγονότα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Μέχρι την πρώτη διακοπή στεκόμασταν καλά, Έγινε η διακοπή χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Μετά έγινε η μεγάλη διακοπή, 42 λεπτά. Κάπου εκεί δεν μπορούσαμε ένα μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Υπήρχε εκνευρισμός. Συνεχίζουμε. Βλέπουμε το παιχνίδι στην Κύπρο.

Για τη διαιτησία: «Έδωσε με μεγάλη ευκολία τις κόκκινες που συνεπάγεται με πόντο στην αντίπαλη ομάδα. Η διαιτητής επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα αλλά είναι και αδύνατη σαν διαιτητής. Ήταν μεγάλος λάθος της ομοσπονδίας που την όρισε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με κόσμο και ένταση

Για το αν η ομάδα ένιωσε φόβο: «Φόβο δεν νιώσαμε αλλά υπήρχε εκνευρισμός από την αρχή. Πριν την πρώτη διακοπή από τις φωτοβολίδες μας έριξαν αναπτήρες και μπύρες. Με τον ΠΑΟΚ ήταν χειρότερα. Διακοπές δεν έγιναν όμως σε εκείνο το παιχνίδι. Υπήρχαν διαιτητικά λάθη. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κερδίσει εκεί μέσα αλλά έχασε 3-1».

Για τη ρεβάνς: «Οι πετοσφαιριστές μας έγραψαν ιστορία. Ακόμα και μετά το 3-0 θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα στη ρεβάνς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση