ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σπουδαία νίκη για την Σαλαμίνα

N.Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – E.N.Π. 3-1 (25-22,25-17,21-25, 28-26)

Mεγάλη νίκη πέτυχε η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα το βράδυ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου επί της Ε.Ν.Π. με 3-1 σετ στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» και ανέβηκε στην 6η θέση με ευοίωνες προοπτικές. Αντίθετα, η Ένωση με την ήττα της δεν μπόρεσε να κάνει το άλμα.

Στο πρώτο σετ ο αγώνας ήταν κλειστός με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν 25-22. Στο δεύτερο η N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα με την ψυχολογία στα ύψη έγραψε το 2-0 κερδίζοντας 25-17.

Παρά το 2-0 η Ένωση αντέδρασε και αφού εξασφάλισε διαφορά στο σκορ κέρδισε το τρίτο σετ 21-25 μειώνοντας σε 1-2. Όλα έδειχναν ότι θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες κάτι που έγινε στο τέταρτο σετ. Ο αγώνας κρίθηκε στους έξτρα πόντους με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 28-26 εξασφαλίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο.

N.Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Κ. ΑΔΑΜΟΥ): Γ. Χρυσοστόμου, Α. Χρυσοστόμου, Nommistru, Ραμμα, Χατζηβασίλης, Νικολάου – Λίμπερο: Ιωάννου.

Ε.Ν.Π. (Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Coutinho, Παπανδρέου, Στέκας, Γεωργίου, Χρυσοστόμου, Acosta – Λίμπερο: Πάπας – Αλλαγές: Stevovic.

ΝΈΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση