ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Γεμίζει το ρόστερ με Κυπριανού

Σημαντική ενίσχυση για το πετοσφαιρικό τμήμα των «Γαλαζοκιτρίνων»

Με ανακοίνωση του το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ γνωστοποίησε την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού Νεόφυτου Κυπριανού.

Αναλυτικά:

«Ο Κυπριανού ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και εκ γενετής υποστηρικτής της ομάδας μας. Πέρυσι είχε γεμάτη σεζόν ως βασικός κεντρικός του Εθνικού Λατσιών και αναμένεται να προσδώσει ακόμη περισσότερο βάθος στη ομάδα μας.

Μαζί με τους Χρυσοστόμου, Ευσταθίου και Αβερκίου θα αποτελέσει το καρέ των κεντρικών, σε μια θέση όπου η ομάδα μας πλέον είναι υπερπλήρης.

Καλωσορίζουμε το Νεόφυτο και του ευχόμαστε επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρης ανέφερε: «Ο Νεόφυτος είναι ένας φιλότιμος και εργατικός αθλητής γεμάτος θέληση για δουλειά. Έρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τον Εθνικό και σίγουρα, όποτε του ζητηθεί και χρειαστεί, μπορεί να προσφέρει βοήθειες στην ομάδα μας».

Με τη σειρά του ο Νεόφυτος Κυπριανού δήλωσε: «Είναι με ιδιαίτερη περηφάνια που θα φορώ τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ αφού είναι και η αγαπημένη μου ομάδα. Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό και θα συνεισφέρω όποτε αυτό μου ζητηθεί για να καταφέρει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

<