ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ανανέωση με Κυπριανού

Παραμένει ένας έμπειρος στο ρόστερ

Το τμήμα βόλεϊ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κεντρικό Νεόφυτο Κυπριανού.

Αναλυτικά:

«Ο Κυπριανού αποτελεί μέλος της ομάδας μας τα τελευταία πέντε χρόνια με εξαίρεση την περίοδο 2018-19 που αγωνίστηκε με την ομάδα του Εθνικού Λατσιών, και του χρόνου θα παραμείνει στην ομάδα μας.

Τη περσινή χρονιά κέρδισε με το σπαθί του θέση βασικού και φέτος θέλει να κτίσει πάνω σε αυτό και να ανέβει αγωνιστικά ακόμη περισσότερο. Ευχομάστε στο Νεόφυτο κάθε επιτυχία και πολλές συμμετοχές στη βασική εξάδα!

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Ο Νεόφυτος αποτελεί πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι ξεκίνησε το βόλει σε μεγάλη ηλικία με πολύ σκληρή δουλειά κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζει και κέρδισε το στοίχημα να βρίσκεται στην βασική εξάδα. Ευχόμαστε και φέτος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμο και να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ομάδα»

Με τη σείρα του ο Κυπριανού ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είναι τεράστιο το αίσθημα ευθύνης να αγωνίζεσαι με το σήμα του ΑΠΟΕΛ και με γνώμονα αυτό θα δούλεψω ακόμη πιο σκληρά, ούτως ώστε όποτε κληθώ να βοηθήσω την ομάδα να το πράξω για να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους που είναι να παραμείνουμε πρωταγωνιστές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση