ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε τεχνικό διευθυντή

Προχωρά ο προγραμματισμός στους γαλαζοκίτρινους

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τη προσθήκη του Νίκου Ευγενίου στο τεχνικό επιτελείο ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Νίκος Ευγενίου είναι γνωστός στο χώρο του Κυπριακού βόλεϊ ως εκ των κορυφαίων διαιτητών που έχει αναδείξει το άθλημα αφού έχει τεράστιες εμπειρίες καθώς ήταν διεθνής διαιτητής, διαιτητεύοντας αγώνες Τσαμπίονς Λίγκ βλέποντας το πανευρωπαϊκό βόλεϊ απ´ όλες τις όψεις.

Αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2016 και εκ τότε συνέχισε ως παρατηρητής διαιτησίας. Τώρα μετά από δική του πρωτοβουλία θέλησε να προσφέρει στο άθλημα από ένα διαφορετικό ρόλο με φάρο τις γνώσεις, εμπειρίες και γνωριμίες του.
Καλωσορίζουμε τον Νίκο Ευγένιου στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του αρχή και στα νέα του καθήκοντα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: «Η θέση του τεχνικού διευθυντή είναι κάτι εντελώς καινούριο για την ομάδα μας και θεωρώ πως ο Νίκος Ευγενίου ταιριάζει απόλυτα με αυτό. Με τον Νίκο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και ήταν απο τους κορυφαίους διαιτητές που ανέδειξε το κυπριακό βόλεϊ. Θεωρώ πως οι εμπειρία του στο άθλημα και οι σχέσεις του με όλους του παίκτες θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Εύχομαι ο,τι καλύτερο στον Νίκο σε αυτό το νέο του ρόλο»

Με τη σειρά του ο Νίκος Ευγενίου δήλωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που βρίσκομαι στον ΑΠΟΕΛ, του οποίου οι στόχοι δεν είναι άλλοι από την διάκριση. Ο νέος μου ρόλος αποτελεί για μένα πρόκληση και στοίχημα. Για ακόμη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ τόλμησε και με πρωτοποριακή κίνηση για τα Κυπριακά δεδομένα, εμπιστεύτηκε να προσλάβει στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή ένα άτομο που προέρχεται από τον χώρο της Διαιτησίας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον επικεφαλή του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ κ. Ζήνωνα Σεβέρη για την ευκαιρία που μου δίνει να προσφέρω από ένα διαφορετικό πόστο, μα προπαντός τον ευχαριστώ που με θεωρεί ικανό και χρήσιμο για να προσφέρω στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ!”

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

<