ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δρ Οικονομίδης: «Αν μας πουν σήμερα ή Δευτέρα το παιχνίδι δεν θα κατέβουμε»

Δηλώσεις του προέδρου του Παφιακού

Κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στον Παφιακό λίγο πριν τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος πετόσφαιρας στην Κύπρο. Το κρούσμα αφορά μέλος του προπονητικού τιμ το οποίο απομονώθηκε και θα ακολουθηθεί η διαδικασία όπως προβλέπεται απ’ το Υπουργείο Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος του Παφιακού, Δρ. Αντώνης Οικονομίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Pressing» με τους Λούη Νικολάου και Άρη Κυριάκου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το κρούσμα: «Πρόκειται για τον βοηθό προπονητή μας ο οποίος είχε συμπτώματα έκανε τα τεστ και βγήκε θετικός. Είναι και προπονητής των μικρών. Κόλλησε απ’ την δουλειά του σε τράπεζα».

Για τα επόμενα βήματα: «Το πρωτόκολλο λέει πως όταν βρεθεί κρούσμα πρέπει να αυτοπεριοριστούν και η ομάδα ιχνηλάτησης θα επικοινωνήσει μαζί τους. Απ’ την ΚΟΠΕ μας έλεγαν να κάνουμε σήμερα τεστ για να παίξουμε τη Δευτέρα».

Για τη θέση του Παφιακού: «Έχω προτείνει στην Ομοσπονδία πως θα έπρεπε το πρωτάθλημα να αναβληθεί 2 εβδομάδες. Μου έλεγαν πως αν γίνει έτσι μπορεί να μην αρχίσει. Αλλά θα ξεκινήσουμε έτσι χωρίς τίποτα; Λόγω της ιδιότητας μας είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά τι θα συμβεί αν βρεθεί κρούσμα σε αγώνα;»

Για το αν το παιχνίδι θα αναβληθεί: «Θα αναβληθεί σίγουρα αλλά δεν έχουμε ενημέρωση ακόμη. Αν μας πουν να παίξουμε σήμερα ή την Δευτέρα δεν θα κατεβούμε. Το πρωτόκολλο λέει πως αναλαμβάνει την ευθύνη των εξετάσεων το Υπουργείο Υγείας, απαγορεύεται να κάνουμε ιδιωτικά τώρα. Το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας αντικρούει πάνω στο γενικό πρωτόκολλο».

ΠΑΦΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση